Om NOHA

Salg og service av brannsikkerhetsutstyr – onshore & offshore

 

NohaBygg2

NOHA NORWAY AS ble etablert, og begynte produksjon av slangetromler og skap, i Stavanger, tidlig på 1950-tallet. NOHA har siden den gang fokusert på å utvikle løsninger som dekker alle brannsikkerhetsbehov, både for bedrifts- og privatmarkedet. Vi er derfor stolte over å kunne tilby alt våre kunder trenger innen brannslokkingsutstyr. Og ikke minst: Kompetansen som skal til for å finne trygge og smarte løsninger innen alle typer brannvern – tilpasset behov. Trygge og smarte løsninger finner vi lettest gjennom samarbeid.

Stort utvalg av sertifiserte kvalitetsprodukter
Går det an å kjøpe trygghet? Ja, faktisk. Følelsen av trygghet handler om å være godt forberedt. I tilfelle brann handler tryggheten om å ha slokkeutstyr av høy kvalitet i bakhånd hvis det som ikke skulle skje likevel skjer.
I tillegg til et stort utvalg av kvalitetsprodukter for privat- og bedriftsmarkedet, tilbyr vi våre kunder det som skal til for å være best mulig forberedt: Service på utstyr er en selvfølge. Om ønskelig kan du også få rådgiving, kurs, opplæring og øvelser gjennom oss. Alt under våre strenge og kompromissløse krav til kvalitet.

Skal du renovere eller bygge nytt?
Involverer du oss i planene dine på et tidlig stadium, kan våre fagfolk finne både praktisk og estetisk gode løsninger i samarbeid med arkitekter og andre formgivere. Slik får du bokstavelig talt trygghet du er tjent med: Ikke bare fordi det blir estetisk tiltalende, men også fordi det sparer bedriften for betydelige beløp i motsetning til å gjøre det i etterkant.

Eksisterende bygg
Vår evne til å tenke helhetlig gjelder alle typer bygg. Vi tilpasser derfor også løsninger for kunder med eksisterende bygg. Dette gjør vi i form av service, vedlikehold og en total gjennomgang av sikkerheten, slik at tryggheten til de ansatte er som den bør være. Med andre ord: Meget god.