Kontroll og vedlikehold av brannslangetrommel

Kontroll og vedlikehold av brannslangetrommel

Årlig kontroll og regelmessig vedlikehold øker produktenes levetid. Sertifisert og kontrollert utstyr innehar like god kvalitet som nytt utstyr. Med service på slokkeutstyret er du sikker på at det virker – den dagen du måtte ha behov for det.

NOHA har en rekke erfarne serviceteknikere som hver dag sjekker at brannslokkingsutstyret til våre kunder er klart til bruk. NOHA produserer brannslokkingsutstyr, og vi vet hva som trengs for at det skal fungere ut sin lange levetid. Vi tilbyr norsk og europeisk kvalitet på tromler og håndslokkere, og bruker bare reservedeler som er godkjent av oss eller andre produsenter.

 

Hvor ofte skal brannslangetrommel kontrolleres?

NOHA utfører årlig service av brannslokkingsutstyr etter NS-EN 671-3 for brannslangetromler, og etter produsentens egne anbefalinger. Dersom ikke annet fremkommer av utstyrets tilstand blir det tatt omfattende service med satte intervaller. Brannslangetromler kontrolleres årlig, og trykktestes hvert 5 år.

100% digital planlegging, registrering og rapportering

Med våre digitale systemer er NOHA markedets mest fleksible og forutsigbare partner. Alle brannslangetromler blir merket med en unik strekkode som inneholder alle vitale data om slukkepunktet; installasjonsdato, service type, neste service, etc.

Etter utført kontroll eller vedlikehold i henhold til NS-EN 671-3 skanner vår tekniker strekkoden, og registrer status på brannslangetrommelen. Når serviceoppdraget er utført, blir rapport sendt til deg samt til vårt planleggingsteam. Det gir deg som kunde en god oversikt over hva som er kontrollert og utbedret.