Safe har blitt en del av NOHA

NOHA styrker sin posisjon på Vestlandet:

Safe Brannvern AS har blitt en del av NOHA Norway AS.

I oktober 2018 ble avtalen mellom Safe Brannvern og NOHA Norway AS signert, og Safe er nå en del av NOHA gruppen.

Dette er i linje med NOHA sin strategi om å styrke sin posisjon som en ledende leverandør av brannsikkerhet i Norge. Samtidig styrkes Safe Brannvern sin posisjon i Hordaland og Sogn og Fjordane.

Vi er svært godt fornøyde med å ha kommet til enighet om at Safe blir en del av NOHA Gruppen, sier adm. direktør i NOHA, Frode Lemvik.
Dette er et godt valg for oss med tanke på både mennesker, kompetanse og ønsket om utvikling. Bedriften er en betydelig leverandør av brannsikkerhet på Vestlandet og har gode kunderelasjoner med flere store aktører i området

Avtalen er et godt fundament for videre satsning på Vestlandet, og i Norge. Safe beholder navnet sitt, men drar nytte av NOHA sin organisasjon og støtte. Et større NOHA og et større Safe vil bidra til både stordriftsfordeler og synergier i leveranser til kunder.

Sammen med NOHA har vi stor tro på at vi vil vi styrke vår posisjon til kunder i servicemarkedet for næringsbygg og industri, samtidig som vi vil fortsette og videreutvikle vårt nåværende marked i maritim sektor og som leverandør til Brann og Redningstjenesten,

Hans Petter Jensen, som fortsetter som daglig leder og medeier i Safe Brannvern AS.

Mer informasjon?

For mer informasjon eller spørsmål, kontakt

Daglig leder Safe Brannvern:
Hans Petter Jensen (901 55 094)

Adm. direktør NOHA Norway AS:
Frode Lemvik (977 17 866)