
Automatisk slokkesystem til grillrestaurant

Om restauranten
Graffi Grill har flere restauranter i Trondheim og Tromsø, og er kjent for å ha en koselig og uformell atmosfære på sine grillrestauranter. Restaurantkjeden tilbereder kjøtt på ekte kullgrill og tilbyr alt fra hjemmelagde burger til vegetarretter og fisk.
Krav til slokkesystem for restauranter og storkjøkken
I følge forsikringsselskapenes godkjennelsednevnd (FG) skal alle kommersielle kjøkken med frityranlegg eller koke- og stekeinnretninger hvor det benyttes olje eller fett ha automatisk slokkeanlegg. Slokkemeiddel i slokkeanlegget skal være godkjent for matfett og hindre re-antenning etter slokking, og skal minimum dekkefrityr, koke- og stekeinnretningen, ventilasjonshette med fettfilter og ventilasjonskanal

Brannsikkerhetsleverandør
Montering samt årlig service og vedlikehold fra samme leverandør
For Knut Westrum Nielsen i Gaffi Grill har det vært viktig å få både montering og årlig vedlikehold fra samme leverandør og derfor falt valget på NOHA Norway. Det første anlegget ble montert i 2016 og det siste i 2018 og NOHA Norway sin digitale løsning gjør det i tillegg enkelt å forholde seg til oppfølgning og dokumentasjon i forbindelse med årlig vedlikehold.

KitchenFlex - På vakt 24/7
KitchenFlex fra NOHA Norway AS er utstyrt med et skumslokkemiddel spesiallaget til brann i frityr og matolje. Systemet har flere dyser og kan beskytte frityrgryte, grill-, stekeplater og kjøkkenvifte og ventilator. I tillegg til at systemet beskytter området 24 timer i døgnet og utløses automatisk ved et branntilløp, kan det også utløses manuelt.